|
Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety, żaluzje - Forum dyskusyjne Wszystko to co kupujący wiedzieć powinien
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Anna
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 8:48 am Temat postu: Brama segmentowa czy uchylana |
|
|
Mam dylemat, którą bramę garażową wybrać. Podoba mi się segmentowa ale spotkałam się z opiniami, że się szybko psują.
Czy rzeczywiście tak jest? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzej
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 10:18 am Temat postu: |
|
|
Witam
Bramy garażowe segmentowe nie ustępują trwałością bramom uchlanym a są bardziej funkcjonalne i estetyczne. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich dostępnych w sprzedaży bram. Najbardziej zawodna będzie brama z supermarketu zamontowana przez nieprzeszkolonego montażystę.
Najlepsza z wyspecjalizowanej firmy wykonującej również montaż.
Pozdrawiam
Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przedsiebiorca1
|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 2:59 pm Temat postu: |
|
|
[url=http://www.automatic.waw.pl]Bramy segmentowe[/url] są idealnym rozwiązaniem dla garaży z krótkim podjazdem. Przy montowaniu jej oszczędzamy miejsce. Natomiast [url=http://www.automatic.waw.pl]Bramy uchylne[/url] są bardzo nieszczelne, czym większa tym większe kłopoty ze szczelnością. Wybrałbym zdecydowanie bramę segmentową
pozdrowienia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariusz101
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 12:34 pm Temat postu: |
|
|
| Czyli jeśli bramy to segmentowe? A co jeśli jest nie tyle krótki podjazd co garaż jest blisko ogrodzenia? To jaka brama wtedy? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzej
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 2:28 pm Temat postu: |
|
|
| to tylko segmentowa. Bramy uchylane potrzebują miejsa przed garażem, natomiast segmentowe przesuwają się się góry w pionie. Możwsz je otworzyć stawiając samochód pod samą bramą |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|