|
Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety, żaluzje - Forum dyskusyjne Wszystko to co kupujący wiedzieć powinien
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pb1900
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 6:38 am Temat postu: NIESOLIDNA FIRMA: DREW-POLAND !!! |
|
|
Baaardzo niesolidna firma. Zamówiłam u nich m.in drzwi do salonu - dwa skrzydła z szybkami fazowanymi. Za pierwszym razem przyjechały bez faz (to znaczy fazy były - z 3 stron, za to z czwartej faza była przykryta listwą, bo nie przewidzieli, że z jednej strony listwa jest szersza - profesjonalna firma zajmująca się produkcją drzwi od lat nie wie, że listwa ma określoną grubość; ale drzwi przywieźli, pewnie liczyli na to, że nie zauważę). Zabrali drzwi z powrotem. Przy montażu okazało się, że framuga za wąska im się zrobiła. Kolejny tydzień obsuwy. Jak już z tym się uporali, to chciałam założyć klamki - otwory wycięli w odległości około 2 cm od krawędzi, przez co przeciętny szyld zachodził na drugie skrzydło. Następne tygodnie mój mąż spędził na rozmowach z kierownikiem technicznym w fabryce, tłumacząc mu, jaki zamek trzeba kupić, gdzie, za ile i jak go zamontować. Po kolejnej reklamacji drzwi wróciły podrapane i było widać każde jedno łączenie drewna i okleiny. Od 4 miesięcy nie odbierają ode mnie telefonów. Wtopiłam kilka tysięcy a drzwi są paskudne. Firma mnie zlewa na każdym kroku.
Ponadto na 40 listew wykończeniowych 11 popękało. Zamówione były poprawki - jeszcze za czasów kiedy mogłam się do nich dodzwonić, listew do tej pory nie ma. Dla ustalenia czasoprzestrzeni: zamówienie złożyłam w sierpniu 2008 roku. Do dziś z nimi walczę tracąc mnóstwo nerwów i czasu. Błagam, NIE KORZYSTAJCIE Z TEJ FIRMY!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtek_1975
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 1:17 pm Temat postu: bardzo solidna firma DREW-POLAND Sp.z o.o. |
|
|
Uwazam ze napisal Pan bardzo dużą głupotę. Być może inne intencje za Panem przemawiają pisząc takiego złośliwego post-a.
Wspołpracuje z Firmą Drew-Poland od 4 lat. Ja, jak i moi Klienci, a jest ich dość dużo są bardzo zadowoledni z produktów firmy D-P (nie tylko drewniane drzwi wewnętrzne) jak i z oferowanych usług dodatkowych. Drzwi są produkowane z bardzo dobrych materiałów. Jest fachowe doradztwo. Mało kto w kraju wykona takie drzwi jak Fabryka D-P. Nie mają tylko szblonowych rozwiązań. Ostatnio wykonali dla mojego Klienta drzwi na specjalnym systemie sprowadzanym ze Szwajcarii.
Mało która firma w Polsce by się tego podjęła. Zrobili wzorcowo. Drzwi mają ok 3 metrów wysokości . Są potrójne, gdzie każde skrzydło jest zamontowane na wspomnianym systemie. Bardzo dobrze dobrana okleina oraz półprodukty wyglądają rewelacyjnie.
Podejrzewam że jest Pan konkurencyjną firmą lub sfrustrowanym człowiekiem (nie wiem), ktory łapie się wszelkim możliwych sposobów żeby (przepraszam za wyrażenie)- dokopać firmie; powt konkurencyjnej
Jeszcze raz powtórzę; Firma jak najbardziej solidna; mogę to powiedzieć i potwierdzić biorąc pod uwagę, że Klienci są bardzo zadowoleni;
Mam dla Pana radę; kupi Pan sobie drzwi nie z drewna tylko z plastiku;
za 200-300 PLN. Nie będzie Pan miał nigdy problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|