Forum Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety, żaluzje - Forum dyskusyjne Strona Główna Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety, żaluzje - Forum dyskusyjne
Wszystko to co kupujący wiedzieć powinien

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jakie drzwi antywłamanowe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety, żaluzje - Forum dyskusyjne Strona Główna -> Drzwi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Krzysztof

PostWysłany: Pon Lis 10, 2008 4:55 pm    Temat postu: Jakie drzwi antywłamanowe Odpowiedz z cytatem

Muszę wymienić drzwi wejściowe w bloku. Wynajmuję mieszkanie studentom i nie zależy mi aby były z "górnej pułki" ale też chcę aby nie było z nimi kłopotów. Jakie firmy polecacie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
andrzej

PostWysłany: Wto Lis 11, 2008 2:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam.
Drzwi należy zamówić z usługą montażu. Zaoszczędzi to nam wielu kłopotów i zapewni gwarancję nie tylko na towar ale również na montaż.
Drzwi powinny być stelowe w komplecie z ościeżnią i akcesoriami.
Ja polecam drzwi GERDA WD lub podobne innego producenta.
Odradzam kupowanie drzwi w hipermarkecie, jedyna zaleta to niska cena a poza tym same kłopoty i przy pierwszej usterce konieczność kolejnej wymiany na nowe.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
TOMEK

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 9:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przed kupnem tanich drzwi warto obejrzeć:
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,106328
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety, żaluzje - Forum dyskusyjne Strona Główna -> Drzwi Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: